Voordelen
  • Rechtstreeks vragen stellen aan ervaren juristen
  • Rechtshulp bij juridische conflicten waar u mee te maken kunt krijgen
  • Dekking aangepast op uw persoonlijke situatie
  • U bepaalt zélf welke onderdelen u wilt verzekeren
 

Rechtsbijstandverzekering

Eén van de laagste premies van Nederland

Een meningsverschil, conflict of een geschil met een overheidsinstantie kan zomaar ontstaan. Wilt u op deze momenten terug kunnen vallen op juridische specialisten die u bijstaan, zonder dat u voor hoge kosten komt te staan? Sluit dan nú een rechtsbijstandverzekering af en bepaal zelf de mate van dekking. Speciaal voor verenigingen op het gebied van sport, cultuur en welzijn. Deze verzekering geldt niet voor stichtingen.

Direct aanvragen
Deze rechtsbijstandverzekering kent één van de laagste premies van Nederland. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.
Vul snel het aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier

Dekking

Een rechtsbijstandverzekering geeft recht op rechtshulp of op vergoeding van kosten die samenhangen met het oplossen van een juridisch geschil. Geschillen kunnen niet altijd in goed onderling overleg worden opgelost en dan is deskundige hulp noodzakelijk. Het zelf bekostigen van (juridische) deskundigen is, gezien de hoge kosten, voor velen niet haalbaar. Met een rechtsbijstandverzekering wordt dit financiële risico overgedragen aan de verzekeraar.

Meer over dekking

Aanvullende dekkingen

Naast de basisdekking kunt u kiezen voor aanvullende dekkingen.

Meer over aanvullende dekkingen

Schade

Onderstaand treft u een aantal schadevoorbeelden aan. U zult merken dat een meningsverschil, conflict of geschil met een overheidsinstantie onverwacht kan ontstaan. Juist dan is het goed te weten dat u een rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten.

Meer over schade

Contact

Staat uw antwoord bij veel gestelde vragen niet vermeld, neem dan contact met ons op!