Voordelen
  • Uw hele bestuur is verzekerd
  • Snel en eenvoudig afsluiten
  • Limieten verzekerd bedrag tot € 2.500.000,-
  • Vanaf € 126,67 per jaar
 

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Uw gehele bestuur vanaf € 150 goed verzekerd!

Als bestuurder van een non-profit organisatie loopt u aanzienlijke risico’s. Niet alleen met het bedrijfskapitaal, maar ook met uw persoonlijk vermogen. U kunt persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor onbehoorlijk bestuur. Ook als de fouten niet door u, maar door uw medebestuurders zijn begaan. De Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering helpt u als het zover komt. Speciaal voor stichtingen en verenigingen op het gebied van sport, cultuur en welzijn. Deze verzekering is niet geschikt voor scholen en voetbalverenigingen.

Direct aanvragen

Het aanvragen van de bestuurdersaansprakelijk-heidsverzekering gaat eenvoudig en snel. Indien u voldoet aan het door ons gestelde risicoprofiel, kunt u zich direct verzekeren!
Direct aanvragen

Dekking

Als bestuurder van een non-profit organisatie loopt u aanzienlijke risico’s. Niet alleen met het bedrijfskapitaal, maar ook met uw persoonlijk vermogen. U kunt persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor onbehoorlijk bestuur. Ook als de fouten niet door u, maar door uw medebestuurders zijn begaan. De Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering helpt u als het zover komt. Speciaal voor stichtingen en verenigingen op het gebied van sport, cultuur en welzijn.

Meer over dekking

Schade

Onderstaand treft u een aantal schadevoorbeelden aan. U zult merken dat zelfs als u te goeder trouw handelt, u niet altijd uw aansprakelijkheden kunt ontlopen. Juist dan is het goed te weten dat u de juiste verzekering heeft afgesloten.

Meer over schade

Contact

Staat uw antwoord bij veel gestelde vragen niet vermeld, neem dan contact met ons op!