Voordelen
  • U bepaalt zélf welke onderdelen u wilt verzekeren
  • Dekking aangepast op uw persoonlijke situatie
  • Rechtshulp bij juridische conflicten waar u mee te maken kunt krijgen
  • Rechtstreeks vragen stellen aan ervaren juristen
 

Over Non-profit verzekeringen

Nederland telt zo'n 200.000 stichtingen en verenigingen, organisaties die vaak tussen wal en schip vallen als het om verzekeringen gaat. Non- profit Verzekeringen biedt de oplossing voor sportverenigingen, welzijnsorganisaties, belangenorganisaties en alle andere non-profit verenigingen en stichtingen van Nederland. (N.B. De rechtsbijstandverzekering geldt niet voor stichtingen!)

Door het aanbieden van standaard verzekeringsproducten gericht op de specifieke wensen en behoeften van de non-profit sector kunnen wij u zeer scherpe premies aanbieden.

Non-profit Verzekeringen onderscheidt zich door een efficiënte organisatievoering, het aanbieden van hoogwaardige verzekeringsproducten, een duidelijke informatievoorziening en uiteraard de zeer scherpe premies. Hier kunt u ons altijd aan houden.

Non-profit Verzekeringen is een handelsnaam van Aon Nederland. Aon is toonaangevend dienstverlener op het gebied van risicomanagement, employee benefits en verzekeringen.

Jacobs & Brom B.V. is het volmachtbedrijf van Aon Nederland.
Lees meer over de samenwerking.

 
 

Contactinformatie


T: 088 - 810 81 72

Bereikbaar op werkdagen van: 08.00 uur tot 18.00 uur

Schade melden

Een nieuwe schade dient zo spoedig mogelijk bij ons te worden aangemeld. Neem contact met ons op en onze klantenservice helpt u graag verder.